Το στόρι έχει ως εξής: Τρικαλινός γνωρίζει Κρητικιά στη Θεσσαλονίκη και μετά από 11(!) χρόνια κοινής πορείας, το αγόρι πήρε επιτέλους το κορίτσι! Με τον Δημήτρη και την Αφροδίτη είμαστε χρόνια φίλοι και δεν υπήρχε περίπτωση να μην απαθανατίσουμε εμείς την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους. Η τελετή και το πάρτι πραγματοποιήθηκαν στον Κήπο των Αισθήσεων λίγο πιο έξω από το Ηράκλειο, σε ένα μεγάλο καταπράσινο κτήμα με ένα γραφικό πέτρινο εκκλησάκι. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για το τι έγινε στο γάμο -εξάλλου μιλάμε για γάμο στην Κρήτη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι γυρίσαμε στο ξενοδοχείο στις 8 το πρωί!

Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό, έτσι είχαμε κανονίσει τη φωτογράφιση του ζευγαριού για την μεθεπόμενη μέρα του γάμου. Τα μέρη που είχαμε επιλέξει μαζί με τα παιδιά για τη φωτογράφισή τους ήταν το φοινικόδασος στην αγαπημένη μας παραλία της Πρέβελης και το πειρατικό φιορδ στην Καλυψώ, νότια και τα δύο του Ρεθύμνου. Δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε ανάμεσα στα δύο, οπότε συμφωνήσαμε να κάνουμε δύο ξεχωριστές φωτογραφίσεις.


Την πρώτη μέρα ξεκινήσαμε για το πειρατικό φιορδ της Καλυψώς. Χτισμένο κυριολεκτικά πάνω στα βράχια, το ξενοδοχείο Καλυψώ είναι πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Οι πορτοκαλί χρωματισμοί των κάθετων βράχων και το σμαραγδί χρώμα της θάλασσας του φιορδ ήταν εντυπωσιακά και μας έδωσαν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να έχουμε στη φωτογράφιση. Σκαρφαλώσαμε και κατεβήκαμε τα βράχια πολλές φορές εκείνη τη μέρα, αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε!

Την επόμενη μέρα το πρωι βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στην αγαπημένη μας παραλία, την Πρέβελη. Το μοναδικό τοπίο με το φοινικόδασος και το ποτάμι που χύνεται μέσα από το φαράγγι στη θάλασσα μας έδωσε για άλλη μια φορά μοναδικές εικόνες. Το ζευγάρι προσαρμόστηκε απόλυτα με το περιβάλλον: το φόρεμα και τα μαλλιά της νύφης απλοποιήθηκαν, παραγγείλαμε μια καινούργια ανθοδέσμη από αγριολούλουδα, και ο γαμπρός αφαίρεσε το σακάκι. Γίναμε το αξιοθέατο της περιοχής, καθώς οι επισκέπτες και οι τουρίστες ξαφνιάζονταν στη θέαση του ζευγαριού, χειροκροτούσαν και έδιναν ευχές. Το σίγουρο είναι ότι το διασκεδάσαμε πάρα πολύ!

Πέρασαν ακριβώς 3 χρόνια από εκείνες τις όμορφες ημέρες και η αλήθεια είναι ότι μας έχετε λείψει πολύ. Να χαίρεστε το νέο μέλος της οικογένειάς σας και να είστε τόσο ευτυχισμένοι όσο σε αυτές τις φωτογραφίες. Στο επανιδείν!

words by Marion